Maak je testament gratis online

Wil je graag zelf aan de slag met je testament, zonder langs te hoeven gaan bij je notaris? Dan is het gloednieuwe en betrouwbaar online platform van Legacio misschien iets voor jou.  

In samenwerking met Legacio nodigt Damiaanactie je uit om je testament online op te maken ten voordele van lepra- en tbc-patiënten, en dit ondersteund door een erfenis expert.  

 Op korte tijd kun je gratis een testament bekomen dat 100% aangepast is aan jouw situatie.  

Het team van Legacio bestaat uit juridische adviseurs en experten die de geldigheid en de correcte opstelling van je testament verzekeren. Je kan van deze service gratis gebruik maken via deze link hieronder en door code Damiaanactie2 in te geven.

Mijn testament gratis online met Legacio

Onze samenwerking met Legacio is nieuw. Heb je vragen of wil je graag meer uitleg over dit online platform, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze collega Helena Schalenbourg.  
 
Ook kun je nog altijdeveneens via Helena, terecht bij onze juriste Pascale Decoene voor telefonisch juridisch advies of voor een huisbezoek. Contacteer Helena – geheel vrijblijvend – op het nummer 02 422 59 34 of via email[email protected].