Wedstrijdregels

Zet jij je voor de eerste keer in voor onze organisatie? Voorzie je een actie voor de komende januaricampagne? Dan is deze wedstrijd helemaal voor jou!

Stuur jouw verkoopspraatje, motivational speech of strafste anekdote door en maak kans op: festivaltickets voor Dour of Esperanzah!, of voor één van de vele musea in België.

Jouw inzending wordt beoordeeld op volgende criteria:

  • Aanwezigheid logo Damiaanactie
  • Doeltreffendheid
  • Bezieling/Begeestering
  • Originaliteit & Creativiteit

Hoe neem je deel?

 

 • Nieuwe stiftenverkopers, animatoren & scholen: 

Ben jij gemotiveerd? Nieuwe vrijwilliger bij Damiaanactie? Dan heb je vast goede ideeën om onze producten aan de man te brengen! Bezorg ons, samen met jouw persoonlijke gegevens (naam, voornaam, adres, email) en verkoopplaats, een getuigenis van jouw strafste koper, een beeld of video waarin je één van onze producten aanprijst of een impressie van jouw creatieve slogan die aanslaat bij potentiële kopers.

 • Nieuwe verantwoordelijken verkooppunt: 

– Ben jij nieuw als vrijwilliger bij Damiaanactie? En sta jij er bij jouw ploeg om gekend mensen goesting te geven, ze te kunnen stimuleren tot een succesvolle fondsenwerving? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw motivational speech! Bezorg ons, samen met je persoonlijke gegevens (naam, voornaam, adres, email) en verkoopplaats, vandaag nog jouw video.

– Of zag jullie team in deze coronacrisis net de uitdaging om de koppen samen te steken en met een alternatieve fondsenwervende actie uit de hoek te komen. Bezorg ons, samen met jouw persoonlijke gegevens (naam, voornaam, adres, email) en verkoopplaats, jouw succesformule (lees: wat organiseerde je? Waar en hoe met welke opbrengst als resultaat?).

Wat kan je winnen?

 

 • Stiftenverkopers, animators & scholen:
  Een festivalticket naar Dour (14-18/7/2021) of Esperanzah (30-31/7 en 1/8 2021) of een inkom tot één van de vele musea die België rijk is.
 • Verantwoordelijke verkooppunt:
  Een bezoek voor jezelf en jouw verkoopteam (maximaal 15 personen per verkoopploeg) aan één van de vele musea die ons land rijk is.

 

Bezorg ons jouw deelname uiterlijk op 15/02/2021 via [email protected].
Op 1 maart, complimentendag, selecteren we de gelukkigen/winnaars.