Damiaanactie is op zoek naar een

vrijwillig.er.ster die regelmatig een handje komt toesteken bij de verwerking van de post.

Wat wordt er van de vrijwillig.er.ster  verwacht?

Je ondersteunt het team van Damiaanactie bij het verwerken van de post die bij ons terugkomt. Deze taak bestaat uit het openen en sorteren van de post en het scannen van een QR-code om onze database up-to-date te houden.

Vaardigheden en beschikbaarheid

Om deze taak op te nemen, verwachten we dat je tot eind juni 2023 ongeveer een halve dag per week beschikbaar bent, de toevertrouwde taak in onze kantoren (tijdelijk bij Tour & Taxis in Brussel) uitvoert en nauwgezet bent. Er is geen bijzondere ervaring vereist.

Interesse?

Neem voor meer informatie contact op met het team Vrijwilligerswerk per e-mail of per telefoon op +32 2 422 59 13

Gepubliceerd op 28 maart 2023

Word vrijwilliger

Jouw inzet en tijd zijn goud waard. Dankzij jouw hulp kunnen we de meest kwetsbaren levensnoodzakelijke hulp bieden.

Over Damiaanactie

Damiaanactie is een Belgische medische non-profitorganisatie die sinds 1964 actief is en aanwezig is in 14 landen. In Brussel steunt Damiaanactie het project BELTA, waarmee dakloze tuberculosepatiënten tijdens hun moeilijke langdurige behandeling gehuisvest kunnen worden. Het is de missie van Damiaanactie om mensen te helpen die lijden aan lepratuberculose en andere besmettelijke ziekten zoals leishmaniasis. De organisatie doet dit door de toegang tot de gezondheidszorg te maximaliseren via opleiding van plaatselijk personeel, onderzoek en gerichte medische activiteiten. Ook werkt de organisatie aan bewustmaking en voorlichting, vergemakkelijkt ze de revalidatie van patiënten, bestrijdt ze het stigma dat aan deze ziekten kleeft en stelt ze alle daarvoor benodigde middelen ter beschikking. Wereldwijd werken er meer dan 1000 mensen voor Damiaanactie, waarvan 38 specifiek in België.

Contact

Vinciane Patigny
Volunteer Work Manager

Voor meer informatie over vrijwilligerswerk bij Damiaanactie, geef Vinciane een seintje. Ze beantwoordt met plezier je vragen.

Telefoon: +32(0)2 422 59 11