Nodig je medewerkers uit om de 20 km door Brussel te lopen voor Damiaanactie

Op zoek naar een teambuildingactiviteit of een programma dat je medewerkers in vorm houdt? Wens jij een goed doel te steunen? Schrijf je team dan in voor de 20 km door Brussel ten voordele van Damiaanactie! Bind op 31 mei 2020 samen de loopschoenen aan voor ons tuberculoseproject met BELTA voor daklozen in België.

Bovendien stellen we dit jaar een nieuw concept voor: loop waar, wanneer en zoveel je maar wil met de applicatie Atlas Go! De app zal een week voor en een week na de start van de 20 km door Brussel beschikbaar zijn. Zo hebben de deelnemers alle tijd om de aantal kilometers bijeen te lopen op hun eigen tempo.

Ga je liever voor een traditionele deelname in Brussel? Dan is jouw team meer dan welkom bij het Tiger Team!

 

Alle Tigers krijgen een loopshirt, hebben toegang tot trainingssessies en kunnen na die 20 km nog genieten van een fijne drink met zen allen.

De prijs per loper bedraagt € 100 en omvat de inschrijving, een loopshirt en een gift aan Damiaanactie. Maak je medewerkers warm en stuur de lijst met lopers naar [email protected]. Daarna ontvang je een factuur voor de inschrijvingen.

Wens jij je bedrijf extra in de kijker te zetten of plan je een specifieke sponsoringsactie? Isabelle Lefebvre staat voor je klaar om alles te bespreken en al je vragen te beantwoorden.

Sponsor | 20 km door Brussel

Damiaanactie en Synergics - 20 km door Brussel