Samen met vrienden een goed doel steunen

An-Sofie Bamps (18) maakt deel uit van het Karmateam, een groep vrijwilligers van de scholengroep KS Diest die via ludieke acties mensen op weg helpt naar genezing. Ook tijdens het campagneweekend van 24 – 26 januari verkopen ze samen stiften. Want genezen werkt aanstekelijk!

Ieder schooljaar zet het Karmateam verschillende originele acties ten voordele van Damiaanactie op touw. Aan het einde van de rit gaat de groep telkens op inleefreis naar een van de landen waar de organisatie actief is.

Logeren op de speelplaats in de Karmavan 

Elk jaar organiseren we een KarmaParty, een KarmaQuiz en een KarmaVan. Dat is een caravan waarin 2 studenten een week lang op de speelplaats logeren en allerlei uitdagingen aangaan”, vertelt An-Sofie. “Maar we hielden ook al een Damiaanactie-Driekoningen, een infosessie over respect, een kerstactie, en noem maar op.

Stiftenverkopers ronselen

Ook gaat het Karmateam in de school ieder jaar op zoek naar stiftenverkopers voor het campagneweekend. “Ik heb zelf een paar jaren stiften verkocht in de supermarkten in Diest, en vind dat heel fijn om te doen. Ik sta daar dan ook altijd supergemotiveerd, en dat helpt wel bij de verkoop”, lacht An-Sofie.

Gewoon doen!

“Waarom jij ook stiften moet verkopen tijdens het campagneweekend? ’t Is superleuk, want je steunt samen met je vrienden een goed doel. Gewoon doen zou ik zeggen!”

Wil jij net zoals An-Sofie stiften verkopen tijdens ons campagneweekend?
Geef Benjamin een seintje via [email protected]

Meer weten over onze campagne? Eén adres: https://campagne.damiaanactie.be/nl

Vorige Volgende

Je kunt nu ook makkelijk een pakje stiften online bestellen op onze nieuwe webshop.

Doe zoals An-Sofie en schrijf je via [email protected] in voor een stiftenverkoop tijdens ons campagneweekend van 24, 25 en 26 januari!

Schrijf je vandaag nog via [email protected] in om stiften te verkopen tijdens ons campagneweekend.